A BeChamp Garancia

A BeChamp termékekre a vásárlás napjától számított 24 hónapnyi garanciát biztosítunk. A garancia a termék vásárlásának időpontjában fennálló anyag- és gyártási hibákra vonatkozik, valamint a jótállási időben jelentkező szerkezeti hibákra, és csak előzetes egyeztetés után, a vásárláskor kapott dobozban visszaküldve érvényes. 

A BeChamp termékekre bajnok jótállást adunk, amely magában foglalja a 100%-os elégedettségi és a 100%-os minőségi garanciát.

100%BeChamp garancia =

100% elégedettségi garancia

  100% minőségi garancia

100%-os elégedettségi garancia

Hiszünk a minőségben, ezért termékeinkre 14 napos kérdés nélküli visszaváltási garanciát biztosítunk. Ez azt jelenti, hogy ha nem tetszik a termék akkor a kézhezvételtől számított 14 napon visszaküldheted nekünk és mi visszautaljuk az árát.

100%-os minőségi garancia

Minden termékünkre egy év jótállást biztosítunk, bármely meghibásodás esetén szervízeljük vagy újra cseréljük óráinkat.

Ha probléma merül fel a BeChamp termékeddel kapcsolatban, keress minket az admin@bechamp.hu email címen, írj a weboldal jobb alsó sarkában lévő chatablakba vagy hétfőtől-péntekig 8:00-17:00 óráig telefonon a +36 20/446-3800 számon.

Garanciális feltételek

Jótállási igény csak előzetes egyeztetés után, a vásárláskor kapott dobozban visszaküldve érvényes!

Ezek részleges vagy teljes hiánya esetén nem tudjuk a jótállási igényt elfogadni.
A garancia csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyek meghibásodása rendeltetésszerű használat során történt . A nem rendeltetésszerű használatból fakadó meghibásodások ( pl. leesés következtében összetört, beázott, ráléptek, stb. )

A garanciális visszajuttatás költségeit minden esetben a vásárló állja. 

Harmadik fél által javított, vagy szakszerűtlen kezelésből, beállításból és a garanciális feltételek alá nem eső problémák esetén a szállítás költségét nincs módunkban megtéríteni.

A garancia nem vonatkozik:

– a mindennapi használatból adódó kopásra, elhasználódásra

– a nem rendeltetésszerű, durva, nem megfelelő használatra visszavezethető sérülésekre, mint például az óra tokját, szíját, csatját vagy az abba ágyazott köveket, koronát, gombokat érő külső mechanikai hatások (ütés, karcolás, súrlódás) okozta sérülésekre

– Ha hibát nem az erre kijelölt szakszerviz vagy a képviselet vagy annak kiskereskedelmi üzletei révén alkalmazott, bizonyítottan szakszerűtlenül elvégzett javítás vagy beállítás okozta.

– lopásra

– a nem vízálló óráknál a vizesedésből adódó meghibásodásra

Fontos tudnivalók:

– Karóránál

Az óra precíziós alkatrészeket tartalmaz. Soha ne próbálja meg kinyitni az óraházat vagy levenni a hátlapot. A víz és a por behatolása ellen egy vízzáró gumitömítés szolgál. Mivel hosszabb használat után a gumi elöregszik, a tömítést szabályos időközönként ki kell cserélni. Óráink a cseppálló minősítést kapták meg, ebből adódóan nem alkalmasak vízben viselésre. Az ebből adódó meghibásodásokat nem áll módunkban megjavítani.

Kerülje, hogy szélsőséges hőmérsékletnek tegye ki az órát! Ne vigye az órát szaunába! Még a vízálló órák esetében se viselje az órát fürdés közben vagy olyan helyen, ahol tisztálkodó szerek érhetik (szappan, tusfürdő, sampon), mert ezek a vegyi anyagok károsítják az óra tokozását, szigetelését, vízállóságát.

Az óra üvege belülről bepárásodhat, ha hirtelen hideg helyre kerül. Ez nem jelent hibát, ha a pára az üvegről a melegben gyorsan eltűnik.

Óráink automata szerkezettel működő órák, melyek a mozgási energiát használják fel működésükhöz. A folyamatosan változó energiaforrás miatt az automata órák nem olyan pontosak, mint elemes társaik. A mi óráink napi +60/-60 másodperces késéssel üzemelnek.

Fontos tudni, hogy egy mechanikus karóra pontosságát nagymértékben befolyásolják a következő dolgok:

  • Az óra pozíciója
  • A hőmérséklet
  • A rendelkezésre álló járástartalék: Minél inkább fel van húzva az óra annál nagyobb a nyomaték. A legtöbb mechanikus óra nem a teljesen felhúzott és végképp nem a leálláshoz közeli állapotban, hanem a kettő között, a teljesen felhúzotthoz közel képes a legjobb időmérési teljesítményre

Ne húzza fel túlságosan az órát, mert az a rugó eltörését vagy más meghibásodást okozhat az óraszerkezetben. Kérjük tartsa be a használati utasításban foglaltakat.

Ne húzza meg túlságosan az óra szíját vagy a fémcsatot, mert könnyen aláizzadhat és bőrkiütést kaphat. Vigyázzon a csatra és mindig tartsa tisztán. Ne hagyja az órát olyan helyen, ahol túlságosan felforrósodhat (kocsi ablakában, napsütésben vagy közel a fűtőtestekhez). Kerülje az extrém hideget is, az óra szerkezete késhet, vagy megállhat a nagy hidegben (-10 °C alatt). Az óraszerkezet károsodik, ha +60 °C fölé melegszik. Az analóg mutatókat az óra mágneses elven mozgatja. Ha túlságosan közel kerül külső mágneses vagy elektromágneses sugárzást kibocsátó készülékekhez (hangszóró, mágneses karkötő vagy nyaklánc, televízió, mobil telefon, számítógép, tápegység, stb.) a mutatók mozgásában probléma jelentkezhet.

Néhány esetben, az arra érzékenyeknél allergiás reakciót, kiütést válthat ki az óra viselése. Ezt a legtöbb esetben a szíjon megtelepedett baktériumok okozhatják. Ezt elkerülendő mindig tartsa tisztán az órát, a csatját és a szíjat. Száraz vagy enyhén szappanos lében megnedvesített puha anyaggal tisztítsa az órát és a csatot. Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük, ha ez a meghibásodás vagy sérülés bizonyíthatóan a szállító hibájából történt vagy gyári hibás a termék. Ha a cserére bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük, az áru előzetes visszapostázása esetén.

– Napszemüvegnél

Tisztítás

Távolítsa el a port és az egyéb szennyeződéseket az erre a célra gyártott és csomagban mellékelt törlőkendővel. A nagyobb szennyeződések eltávolításához használjon tisztító spray-t és törlőkendőt és törölje szárazra a lencsét. Soha ne próbálja meg a körmével vagy durva szövésű anyaggal eltávolítani a szennyeződést a lencséről, mert megkarcolhatja azt, még akkor is, ha a lencse karcálló réteggel van ellátva.

A lencsék tisztítására semmiképpen ne használjon nem szaküzletben vásárolt szemüvegtisztító folyadékot, papírzsebkendőt, törülközőt vagy papírtörülközőt, szappant, háztartási tisztítószereket vagy acetont.

Tárolás

A használaton kívüli szemüveget legjobb a mellékelt kemény tokban tárolni, így megvédheti a karcolásoktól, mechanikai sérülésektől. Ne tegye szemüvegét tok nélkül a zsebébe, vagy táskájába. Soha ne helyezzük el a szemüveget a lencsével lefelé, mert maradandó mechanikai károsodás éri a lencsét, ami ellen a karcmentesítő réteg sem nyújt védelmet!

Ha nem használ kemény tokot, használjon szövet tokot, ami védi a lencsét a karcolásoktól, mikrosérülésektől.

Ha tok nélkül használja, mindig helyezze a szemüveget sík felületre, összecsukott szárakkal, lencsékkel felfelé!

Használat

A fúrt keretek fokozottan érzékenyek, használatuk nagyobb körültekintést igényel.

Szemüvegét mindig két kézzel vegye fel, illetve tegye le. (Ha nem így tesz a szemüveg csavarjai kilazulnak.) Amennyiben azt a fején felcsúsztatva hajpántként, illetve tok nélkül a ruházaton viseli, úgy kerete és lencséi megkarcolódhatnak, megsérülhetnek, egy hirtelen mozdulat során a szemüveg leeshet.

Ne hagyja szemüvegét napos időben az autó műszerfalán, mert erős hő hatására deformálódhat. Szélsőséges hőmérsékleti viszonyoktól, sugárzó hőtől, vegyi anyagoktól, kozmetikumoktól, tengervíztől, erős fizikai, mechanikai hatásoktól, óvni kell a szemüveget.

Szaunában, szoláriumban ne viselje, ne vigye be szemüvegét!